Kako Osvojiti i Zavesti Muškarca

Kad žena odlući osvojiti i zavesti budućeg potencijalnog partnera, ona bi trebala instinktivno osjetiti da je to prava osoba koja će njoj odgovarati. Ponekad uzbuđenje leži u potjeri a ne u osvajanju. Uzbuđenje može dati veliko zadovoljstvo (statistike su pokazale da to više vrijedi za muškarce) a oni koji najviše uživaju u zavođenju su ljudi s puno samopouzdanja i vjere u sebe, što u potpunosti povećava vjerovatnost uspjeha.

Vaš je posao pronaći i istražiti onaj tajni prekidač koji će unijeti svijetlo u vaš život. Ovdje ćete naći desetak načina kako da iskoristite svoju moć i oprez prema budućem partneru.

Pravilan odabir mjesta susreta

Mjesto susreta je presudno za vaš uspjeh. Za početak izaberite romantično i tiho mjesto gdje će sva njegova pažnja biti usmjerena na vas. Romantična večera uz svijeće i laganu muziku pouspiješiti će vašu šansu. Pravilna okolina inspirirat će vašu i njegovu maštu, gdje ćete se oboje opustiti i osjećati ugodno.

Moć mirisa (parfema)

Statistike su dokazale u anketama da 80 % muškarca smatra da miris povećava atraktivnost žene, a 20% muškaraca je priznalo da bi vodili ljubav sa ženom, samo zato
jer im se sviđa miris koje koriste. Miris je moćna podsvijest koji utječe na sud suprotnog pola..Koristite parfem koji vam se sviđa, ali nemojte pretjerati, budite oprezni. Učinite svoj parfem prepoznatljiv , i utisnite ga u njegov um.

Pokaži malo a sakri koliko treba.

Vrlo je važno da se nađe neki kompromis između pokazivanja i skrivanja ženskih osobina. Nađite tajnovitu kombinaciju tako da istaknete određene dijelove tijela, a da pritom pokažete sve i ništa .Žena se mora osjećati sexy i ženstveno, trebala bi uvijek upotrebljavati sexy rublje, a nakit kao što su narukvice, ogrlice i drugi ukrasi  trebali  bi biti sastavni dio njene ličnosti.

Samopuzdanje i samouvjerenost

Vjerovati u sebe i imati crtu samopozdanja, žene koja zna šta hoće i kako to ostvariti premostiti će svaku prepreku ka cilju. Naravno nebi se smijelo pretjerati, jer žena  onda postane arogantna i ohola, a to nitko ne voli. Izgled žene bi morao odgovarati ženi sa naslovne strane, znaći frizura mora uvijek biti tip-top, držanje mora biti pravilno i istaknuto, odjeća mora biti prikladna za odgovarajuću priliku, stil odjeće mora odgovarati njenim godinama i fizičkom obliku.

Pokažite svoju zainteresiranost

Ponekad žena mora pokazati svoju zainteresiranost, da bi potakla muškarčev pristup

  • Igrajte se sa svojom kosom i lagano prelazite prstima kroz kosu.
  • Pređite prstima preko njegove jakne, kao da ste odstranili nešto (čak i ako nema ništa).
  • Prilikom razgovora, blago mu se unesite u lice.
  • Grickajte svoje usne i gledajte ga provokativno.

Iskusni će muškarci odmah sve shvatiti, a neiskusan će muškarc osjetiti da se nešto ćudno dešava.

Magija strpljenja

Ovo je veoma upitna varijacija, jer ovdje žena mora imati strategiju, te mora znati igrat igru.  Gubiti glavu i strpljenje je ono što će udaljiti muškarca, znaći žena ovdje mora igrati hladne glave i biti strpljiva. Ona  mora ići dva koraka naprijed i jedan nazad. Išćekivanje, napetost i uzbuđenje, to je ono ćime će osvojiti svog muškarca.

Pogledi ubijanja

Netko je rekao da je to francuska tehnika koje su izmislile francuskinje. Usmjerite svoj pogled prema potencijalnom partneru , kao slučajno, a onda maknite pogled, jer vam je to jako neugodno. Nakon toga radnje ostaju iste i sve duže. U neku ruku to bi bilo flertanje, koje će njemu sigurno goditi.

Slučajan dodir

U toku konverzacije pokušajte ga dodirnuti slučajno za ruku, morate paziti da ne pretjerate. Također ako je uputio  neku primjedbu o nekoj zanimljivoj temi, dodirnite ga, jer se tu nalazi potencijalna tajna napetosti koja vodi fizičkoj vezi.

Snaga erotskog plesa

Ovo je kratka i jednostavna primjena. Treba naučiti erotski ples, te naći priliku i primjeniti ga na potencijalnom partneru. Ovo je vrlo moćna tehnika kojom možete osvojiti partnera.

Tajnovitost

Muškarac ne smije nikad osjetit da je on taj koji je zaveden, on mora misliti da je on zaveo. Dajte mu sav kredit, neka bude junak , jer mu to daje osjećaj sigurnosti.

Rekapitulacija

  • Budite tajanstveni i maštoviti.
  • Igrajte tijelom ne riječima.
  • Većinu ragovora neka vodi on, a ne vi.
  • Probudite njegovu istraživačku maštu.